(Kaya) Seru Mangusá 9 | Willemstad, Curaçao | +5999 515-7199

Cursieve lettertjes

Amigunan maakt geen onderscheid tussen afkomt, ras, geaardheid, huidskleur, gewicht, geloof of religie. Ieder mens is uniek en van harte welkom bij Amigunan.

Amigunan is een vakantieoord voor vrolijke mensen die van het leven genieten. Ben je een chagrijnig type, pessimistisch of zie je het leven somber in? Ga dan vooral naar een andere locatie waar je lotgenoten tegenkomt. We kunnen toch beter vooraf helder stellen wat we van elkaar verwachten. Dit voorkomt in ieder geval mogelijke wederzijdse teleurstellingen. Dat willen we geen van beide, toch?

Roken is toegestaan op alle uitpandige plekken. Dus op jouw privé terras, in de tuin en op het terras om het zwembad. Wel graag erop toezien dat je geen overlast bezorgt aan de andere gasten. En uiteraard graag de peukjes in de daarvoor bestemde asbakken. Binnen je appartement en ook op de gezamenlijke Porch mag je niet roken.

Ook wij houden niet van annuleringen. Maar mocht dat echt nodig zijn, dan is het goed om te weten waar je aan toe bent. Op de eerste plaats mis je een geweldige vakantie op een bijzondere locatie op Curaçao. Op de tweede plaats zijn er mogelijk financiële consequenties.

  • Annulering vóór 60 dagen voor aankomst – geen kosten
  • Annulering 60-30 dagen voor aankomst – 10% van de kosten
  • Annulering 30-15 dagen voor aankomst – 25% van de kosten
  • Annulering 0-15 dagen voor aankomst – 50% van de kosten

Wij wensen je een heerlijk ontspannen en vrolijk verblijf bij Amigunan op Curaçao!

Arrive as a Guest and leave as Amigunan (Friends)