Curaçao info

MORE INFORMATION ABOUT CURAÇAO

Het plezier van de vakantie begint bij de voorbereiding. Je hebt besloten om je vakantie te houden op Curaçao. De datums zijn geprikt, de ticket is geboekt en je appartement is voor jou gereserveerd bij Amigunan. Nu nog enige tijd wachten totdat je kunt inpakken en vertrekken.

Nu kun je je alvast voorbereiden op je vakantie. Je wilt namelijk een idee hebben van wat je allemaal kunt doen. De hele dag lui in je bedje blijven liggen klinkt misschien wel aantrekkelijk, maar dat kun je ook thuis doen.

Er zijn ook handige apps die je, al dan niet gratis, kunt downloaden. Ga naar je online webshop en zoek op Curaçao.

Kijk eens naar de volgende websites en neem een voorproefje van je vakantie. Vooral fijn om te doen wanneer het weer slecht is.

Een mooie brochure (pdf) van het officiële Curaçao Tourism Board. Bijna 50 pagina’s met nuttige informatie en een inpaklijst aan het eind. Handig!

Top things to do in Willemstad. Maar ze bedoelen eigenlijk voor heel Curaçao. Met prijzen en mogelijkheid om te boeken. Kan ook via ons, hoor. Wel zo gemakkelijk.

Zoover geeft vele Curaçaose bezienswaardigheden prijs. Ook hier zijn ze beoordeeld. Is jouw vakantie wel lang genoeg?

De 37 stranden van Curaçao. Als ik nou 2 stranden per dag doe…. Oeps, even bijboeken want ik red het niet. Een artikel uit 2014, maar de stranden zijn er nog.

Ook KLM geeft je handige tips voor je verblijf op Curaçao. En bij accomodaties, kom je ook Amigunan tegen. Het moet niet gekker worden!

Bij TUI vind je interessante informatie over Curaçao. Nuttig om te lezen voor vertrek. Ook al heb je geboekt met een andere vliegmaatschappij.

Maak er geen plan van aanpak van! Je gaat op vakantie. Een lijstje met een paar dingen die je graag zou doen, is al voldoende.

En helemaal niets doen en lekker luieren op het zonnedek is ook een optie hoor. Jij beslist!